Oerknal

dsc08651
Texel – strand Den Hoorn

 

Wat kan ik je bieden:

Ik ben een oerknal en veroorzaak een rimpeleffect van veranderend bewustzijn in jou en je bedrijf.

Het advies waar ik mee kom is meestal niet wat je denkt, maar wel wat nodig is…..en meestal weet je dat al.

Transformatie = Stoomlijnen van jezelf en je bedrijf door inzicht en bewustwording, meedenken en het begeleiden van de veranderingen in jezelf en je bedrijf.
Transformatie van rups tot vlinder.

Ondersteuning, begeleiding, bewust-wording in samenwerking voor particulieren, bedrijven en instellingen om de aanwezige problemen (stagnatie) helder te krijgen en hoe deze aan te pakken zodat er een flow in je leven en werk kan komen.

Een natuurlijk proces van samenspel en tegenspel waarbij openheid en kwetsbaarheid een voorwaarde zijn om de verbinding te laten ontstaan.
Liefde kan dan weer stromen en het bewustwordings-/transformatieproces vindt plaats met als gevolg dat er een voor jou en het bedrijf een gezonder verandering kan plaats vinden.
Er is dan ruimte voor ander keuzes, invulling en organisatie van je leven en bedrijfsvoering.

Be the change – wees de verandering.
Hoe kun je het beste met verandering omgaan?
Door er deel van uit te maken en in beweging te komen.
Zo wordt de verandering de transformatie van rups tot vlinder.

Hoe?

Door bewustwording! Waarvan dan? Van wie je bent, wat je doet, hoe je het doet en waar de actie of daad vandaan komt. Daar begin je mee door de realiteit te accepteren en er niet mee in gevecht te gaan. Dan kun je veranderen en transformeren, door de leiding en verantwoordelijkheid te nemen over je gedachten, je emoties en je gedragspatronen…je leven. Het naar de oorsprong van  een uitdaging of een probleem gaan en daar de verantwoordelijkheid voor nemen.

Wat heb jij nodig?

Loop je in je leven, je werk of in de functie die je bekleed binnen het bedrijf waar je werkt tegen jezelf op, doordat je geconfronteerd wordt met allerlei problemen in je leven. Waardoor je niet lekker in je vel zit, niet de energie hebt die je gewend bent, moeilijk met stress kunt omgaan, je functie niet kunt uitvoeren zoals je zou willen?

Of heb je binnen je bedrijf werknemers die tegen een burn out aanlopen of langdurig ziek zijn? Wil je een andere aanpak dan de reguliere? Een aanpak die niet alleen naar de werknemer kijkt maar naar het totale plaatje? Een aanpak die werkt?

Uiting geven aan jou en je bedrijf?!

Neem dan contact met mij op!

Natuurlijk Angelique Transformeert verzorgt ontwikkeltrajecten, trainingen, workshops en 1-op-1 coaching. Praktisch, persoonlijk en betrokken. Samen aan het werk, van mens-tot-mens.