Angelique

Zaandijk – De Zaanse Schans

Achtergrond.

Op 10 juni 1966 ben ik, Angelique Kettenis, geboren in de Zaanstreek. Door de liefde ben ik in Limburg terecht gekomen.

Mijn passie in het leven stroming brengen daar waar stilstand is en bruggen bouwen tussen mensen van hart naar hart en zo een bijdrage leveren aan een wereld waar liefde en compassie op de eerste plaats staat door bewustwording.
Waar we weer kunnen leven vanuit ons hart in plaats van uit ons hoofd.
Vanuit bewustzijn in plaats vanuit wilskracht.

Verandering met de stroom mee is mijn motto.

Naast de reguliere scholing van Havo, Mbo levensmiddelen technologie en A verpleging in serviceopleiding in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk, Hbo Marcos Therapie (psychosociale begeleiding van mens tot mens en toegepaste kinesiologie) en mijn zeer diverse werkervaring, van verkoop buitendienst in de industriële weegapparatuur, via de A-verpleging, 100% afgekeurd zijn 2 jaar na een Burn out in 1998, volledige omscholing tot Marcos Therapeut HBO in 2006 afgerond,  mijn eigen reïntegratie georganiseerd door aan de slag te gaan bij Postnl, de thuiszorg en tegelijkertijd een eigen praktijk in psychosociale natuurgeneeskunde opbouwen in 2007, er 1.5 jaar uit met PTSS (post traumatische stress syndroom ten gevolge van een baarmoederverwijdering) in 2015, doorstart van de praktijk na mijzelf genezen te hebben van PTSS in 2016……dit is de ingekorte versie….. is het leven mijn meest waardevolle scholing.
Noem het maar de levensschool, waar je mag vallen opstaan en blunders maken met de uitnodiging ervan te leren door verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen op alle fronten door de kracht van kwetsbaarheid te ervaren en leven.

Het grootste cadeau en meest liefdevolle leven transformerende lessen zijn de Burn out en de PTSS ten gevolge van de verwijdering van mijn baarmoeder geweest.

Ik kreeg een grote spiegel voor mijn neus en het beeld wat ik zag was nodig aan verzachting, kwetsbaarheid en liefdevolle omarming toe…..een grote verandering….het roer ging om….ik ging mij zien in totaliteit met liefde en compassie. Zonder oordeel en verhaal…..Transformatie!

Deze transformatie heeft mijn talenten helder in het licht gezet:
Verbinding maken van hart tot hart, goed kunnen luisteren, coachen, een sparring partner zijn, HUMOR, samenwerken in openheid en kwetsbaarheid, adviezen geven, snel tot de kern van de zaak komen, bruggen bouwen.
Deze talenten zet ik met liefde in.
Hier komen mijn hooggevoeligheid en paranormaliteit goed van pas.

Door het hebben van een helicoptervieuw heb ik  al snel door waar de stagnatie of de oorzaak van het probleem zich bevindt.

De ervaring die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven en in mijn praktijk als paramedisch psychosociaal natuurgeneeskundig therapeut met als specialisatie trauma therapie als ervaringsdeskundige, heeft mijn horizon verbreed naar het bedrijfsleven.

Ik kwam tot de ontdekking wanneer je een directeur/manager van een bedrijf in behandeling hebt, je het hele bedrijf/instelling/afdeling in behandeld.